Huidanalyse


Elke behandeling checken we je huidconditie en als skinprofessionals personaliseren we je behandelingen van A tot Z. Je kan steeds een afspraak maken voor huidadvies op maat.

Huidscan


Met een gespecialiseerde huidscan maken we foto's in verschillende lichtomstandigheden, deze gaan huidschade vastleggen die vaak met het blote oog onzichtbaar zijn. Dit is de ideale start om een concreet huidplan voor te schrijven en hierna kunnen we starten met de skincoaching. Wij bieden deze service gratis aan bij aankoop van minimaal 150 euro aan producten en/of kuurbehandelingen. Bezoekers die minimaal 1x om de 4 weken hun huid laten coachen.

Dermatique Meet & Treat


Bezoek je Dermatique voor het eerst? Dan maken we graag uitgebreid tijd om je huid te analyseren met de huidscan, jouw huid kennis te laten maken met tal van mogelijkheden, productadvies en huidcoaching.

Skin Pro 60


Tijdens deze behandeling werken we met ons topmerk dermalogica, we gaan stap voor stap aan de hand van de huidanalyse de behandeling personaliseren.

Skin Pro 90


Tijdens deze behandeling werken we eveneens met ons huismerk dermalogica, al werken we hier vaak met apparatuur, en/of extra alginaat masker, en/of extra bindweefsel massage, afhankelijk van de huidnoden die we na de huidanalyse in kaart gebracht hebben.

Dermaplaning


Deze behandeling geeft je huid een instant glow en een zijdezachte huid. Met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje exfoliëren we de huid, dode huidcellen, vuil, donshaartjes worden instant verwijderd. Dermaplaning geeft een mooie opheldering van de huid, voorkomt verstopte poriën, verheldert pigmentvlekken en fijne lijntjes. Je huid is meteen veel toegankelijker voor verzorgingsproducten en ziet er meteen opgefrist uit.

60 minuten

Digital Detox


Digitale prikkels worden volledig van je afgesloten, in combinatie met een rustgevende verzorging met zo weinig mogelijk (negatieve prikkels) nemen we je mee naar een diepgaande, zachte en rustgevend moment. Neem wat gas terug, en gun jezelf af en toe een digital detox

Hydra Peel


Een behandeling dat een diepgaande reiniging op basis van hydro-microdermabrasie combineert met hydratatie en revitalisatie. Het gebruik van hydropeel combineren we met lotions en serums met een hoge dosis werkzame bestanddelen om zo specifieke huidproblemen aan te pakken.

45 minuten 60 minuten in combinatie met microneedling

Dermalogica Skin Pro Peel


Chemische peeling met huidvernieuwende resultaten, voor het gewenste resultaat van de behandeling te bereiken dien je deze behandeling in een kuur van 4/6 behandelingen in te plannen. De behandelingen leg je best om de 14 dagen vast voor een maximaal resultaat. We voeren deze behandelingen uit van september/februari. Bij elke behandelingen leggen we steeds de progressie van de huid vast met de huidscan.

Kuurbehandeling: 4+1 gratis (bedrag in 1x te voldoen)

Skin Resurfacing


Huidvernieuwende behandeling die het hele jaar uitgevoerd kan worden. Steeds leggen we de progressie van je huid vast met een huidscan indien de behandelingen maximaal 5 weken van elkaar verwijderd zijn. Het resultaat van deze behandelingen is daadwerkelijk verbluffend.

30-60 minuten : 69 - 85 euro 90 minuten : 115 euro

Microneedling behandeling


Tijdens deze behandeling bevorderen we het natuurlijke herstelproces van de huid. Deze doeltreffende manier om de huid te vernieuwen en huidproblemen te verminderen. Fijne lijntjes, rimpels, acnelittekentjes, hyperpigmentatie, en nog vele andere huidproblemen pakken we aan met deze intensieve behandeling. Microneedling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine

60 minuten

Wimperlift


Wij geven je wimpers de perfecte krul en kleur in enkele stappen. Dit is een gezond en natuurlijk alternatief voor wimperextensions.

45 minuten

Henna Brows


Een mooi alternatief voor het kleuren van wenkbrauwen. Met deze techniek kunnen we de wenkbrauw in vorm brengen en styleren. Henna kleurt de wenkbrauwhaartjes 4 tot 5 weken en het voordeel is dat de henna een 2 tal weken je huid mee kleurt.

30 minuten

Sugar Wax


Met vloeibare (eetbare) suiker ontharen we zelfs de meest gevoelige zones zonder problemen.

Prijs per zone : Benen volledig: 48 euro Onder of bovenbenen: 28 euro Oksels: 15 euro Bikinilijn: 15 euro Brailian: 23 euro

Make-up


Make-up advies: gratis bij aankoop van make-up

Dagmake-up: 35euro

Avondmake-up: 40 euro

Gelegenheidsmake-up (specifieke wensen): 45 euro

Bruidsarrangement inclusief 5 make-up's aan huis: 210 euro

Prijs per bijkomend persoon: 42 euro

Retouche make-up op lokatie: 69 euro

Supplement proefmake-up: 30/45 euro

Persoonlijk make-up advies: 79 euro

Make-up workshop in thema: 49 euro/persoon

Make-up workshop aan huis vanaf 8 personen: 49 euro/persoon

Assistentie op locatie als make-up artiest: 490 euro/dag